Det fantastiska Livsstilsverktyget

Om du till äventyrs inte är helt uppdaterad kring alla forskningsresultat inom kost och hälsa, eller har svårt att omsätta all denna kunskap i ett förhållningssätt till mat och motion, så kan archaea varmt rekommendera att delta i projektet Livsstilsverktyget, som utvecklats av Göteborgs Universitet. Målet är att du som deltagare ska

  • må bättre
  • förebygga eller hantera livsstilssjukdomar
  • lära dig mer om dig själv och din hälsa, inte bara fysiskt – utan också psykiskt, socialt och existentiellt

“Verktyget tar ett helt nytt grepp för att förbättra människors hälsa och välbefinnande och förebygga livsstilssjukdomar. Det utgår från att hälsa ska vara något roligt, från att du är den som bäst vet vilka lösningar som skulle kunna passa dig och att bättre hälsa på lång sikt handlar om små steg som du kan hålla fast vid.”

Här finns information om projektet och länkar för nedladding av appen till din telefon.

Här kan du anmäla dig till Livsstilsverktyget på webben.

Här finns en studie om resultaten av användning av verktyget för diabetespatienter

Kontakt

ange dina koordinater och meddelande här intill